Bilpleje i høj kvalitet og med øje for detaljen

Hos Jacksons Garage i Herning tilbyder vi bilpleje, polering og klargøring. Vores interesse i bilpleje og erfaring indenfor Detailing af biler sikrer dig et resultat af høj kvalitet. Ydelserne dækker bredt og vi kan foretaget alt indenfor klargøring, polering og coating af lak.

Book tid nu

Bilpleje i Midtjylland

Vores bilpleje har som vores autoværksted til huse i Herning i Midtjylland. i bilplejens separate afdeling foretages alt indenfor polering, coating, rensning af kabine, vask og voksbehandling af lak. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores kompetente ansatte står klar til at yde dig rådgivning ud fra netop dine behov og ønsker. Vi varetager i Herning både bilpleje for private & erhverv.

Passion for bilpleje

Som alt andet under Jacksons Garage er også vores bilpleje afdeling drevet af passion. Her er der øje for detaljerne som får din bil til at fremstå efter dine ønsker. Uanset om der er tale om en simpel bilvask eller polering og keramisk coating. Vi vil ud fra dine ønsker og budget rådgive dig så du får det produkt, der passer dig bedst.

Detailing mere end bare bilpleje

Det engelske ord Detailing har vundet sit indpas hos danske bilpleje entusiaster. For mange vil der i ordet Detailing ligge mere end blot en vask og støvsugning af bilen. Her er der tale om bilpleje med en detaljegrad, der hører sig til for udstillingsbiler. Det kan være alt fra vådslibning af ridser i lakken til 3-trins polering med coating. Resultatet af en dybdegående klargøring eller Detaling vil tale for sig selv. Det er øjet for detaljerne i klargøringen af din bil, der giver et færdigt resultat, som er en udstilling værdig.

Klargøring af Bil & MC

Vi tilbyder alt indenfor klargøring til bil og motorcykel. For at gøre det let for dig har vi sammensat en række faste ydelser, der dækker alt indenfor polering, coating, Rens af kabine, vask, rengøring af fælge og meget mere. Hvis ikke én af vores mange faste ydelser passer dine ønsker giver vi altid et uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.    

Gratis Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

fabriksgaranti

Tast ind