Audi service i Herning? 

Vi er med værksted i Herning Midtjyllands frie Audi specialist. Det er din garanti for at mekanikeren, der udfører dit Audi service i Herning, kender din bilmodel og de særlige behov, der kan være i forbindelse med serviceeftersyn af den.

Book tid nu
 

Audi specialist

LÆs mere

Audi-service i Herning-
Bevar din fabriksgaranti

Vi kan som frit Audi-værksted tilgå serviceplanen på din Audi. Det er din garanti for et service af din Audi udført efter fabrikantens forskrifter. Vi kontrollerer vedligeholdelsespunkterne for netop din bilmodel og kontrollerer den for åbne kampagner. Ud fra bilens kilometerstand kan vi let give et uforpligtende tilbud på serviceeftersyn af din Audi. Et hvert service på din Audi afsluttes med servicenulstilling & et værksteds stempel i din Audi serviceplan.
Vores Audi-mekanikere i Herning står klar til at servicere din bil – Så er din fabriksgaranti bevaret.

om fabriksgaranti

Audi Service pris

Vi står klar til at rådgive dig til det rigtige valg. Så prisen på service af din Audi matcher modellens behov. Bilens alder, kørte kilometer og serviceinterval er blot nogle af de oplysninger vi indhenter for at hjælpe dig til det korrekte service af din Audi. Vi har øje for bilens fabriksgaranti og sikrer os i garantiperioden, at alt udføres ud fra fabrikantens forskrifter. Ethvert service afsluttes med stempel i din Audi Servicebog.

Audi serviceeftersyn

Ved et serviceeftersyn på din Audi gennemgår vi alle kontrolpunkter foreskrevet af producenten.
herunder blandt andet styretøj, bremser, hjulophæng, viskere, væsker & dæk.
Vi sikrer dig samme høje servicekvalitet som du kender fra de mærkebundne værksteder. Blot til en billigere pris. Ved Service-eftersyn på din Audi kontrollerer vores Audi-specialist altid for nye softwareopdateringer & åbne kampagner. Så er du sikker på at din Audi er opdateret ved serviceeftersyn hos os.

Audi Olieservice Pris 949,-

**Inkl. oliefilter og 4L kvalitetsolie
Book tid

Er din Audi af ældre dato og ønsker du ikke et komplet serviceeftersyn jf. forskrifterne?
Det er ingen hindring. Vi har sammensat en prisbevidst servicepakke uden kompromis med kvaliteten. Vi gennemgår din bil med et 39 kontrolpunkter. Skifter olie og filte Inkl. oliefilter og 4L kvalitetsolie. Olieskiftet på din Audi afsluttes med et værkstedsstempel i bilens serviceplan & nulstilling af service.

Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

Fabriksgaranti

Tast ind

Audi Digital Serviceplan

Uanset om din Audi kører med en fysisk servicebog eller Audi digital serviceplan. Så afsluttes ethvert service med vores værkstedsstempel i din servicebog. Vi udfylder nøje den digitale servicebog og dokumenter den fulde historik for service udført hos os.

Gå til online serviceplan

Originale Audi reservedele​​

Med direkte handel fra Audi Tyskland er vi konkurrencedygtige på alle originale Audi reservedele. Vores viden om kvaliteten af eftermarkedsdele er stor. Med andre ord får du det bedste fra 2 verdener. Vi kan kompetent rådgive hvornår originale dele er et must for ikke at gå på kompromis med kvaliteten og hvornår eftermarkedsdele, som er væsentligt billigere, kan benyttes uden et ringere resultat. Vi står altid klar til at rådgive dig i valget af de rigtige reservedele til din bil.Vores Audi-mekanikere i Herning står klar til at servicere din bil – Så er din fabriksgaranti bevaret.
Book tid & lånebil online eller kontakt os på telefon.