Gratis Synstjek

Lad os gennemgå din bil inden syn og undgå omkostninger ved omsyn.

20707285 Book Gratis
 

AutoMester Olieskift
inkl. Olie & filter: 949,-

Book nu
 

Service & Reparation

 

Læs mere

Gratis synstjek

Lad vores bilmekaniker gennemgå din bil på vores værksted i Herning inden turen i synshallen. Vi er vant til at foretage gennemgang af biler forinden bilsyn og er klar over hvilke ting, som skal bringes i orden forinden. Et tjek inden syn er altid gratis hos Jacksons Garage. Hvis vi finder fejl og mangler, der bør udbedres forinden bilsyn får du selvfølgelig et uforpligtende tilbud på det forinden. Hvis bilen er vurderes klar til syn tilbyder vi uden ekstra omkostninger end det normale synsgebyr at køre denne i synshallen for dig. Det vil sige at hvis du booker tid til gratis synstjek af din bil og der ingen fejl findes på den. Kan du ganske kort tid efter afhente en nysynet bil på vores værksted.

Ofte fejl ved syn

Vi ser ofte samme type fejl på bilerne i forbindelse med syn. Det kan være nedslidte dæk, en revnet frontrude, fejl på bilens bremser eller undervogn. En lille fejl vi ofte ser i forbindelse med syn er en defekt pære i bilens lys & lygter. Fejlen kan være ubetydelig. Men ifølge de fornyede regler fra trafikstyrelsen medfører en defekt pære i bilen et omsyn. Vi vil med gennemgang af bilen inden periodesyn opdage fejlen og derved spare dig omkostningerne til omsyn.

Hvad indeholder et bilsyn?

Når vores auto mekaniker gennemgår bilen inden syn, kontrolleres samme punkter som en synshal vil kigge efter. Vi kontrollerer bla. at ruder & lygter er intakte. Vores mekaniker kontrollerer også bilens bremseevne og generel kontrol af bilens undervogn & dæk.

Lånebil

Book online

Book Tid

Ydelser

Værkstedet

Læs mere

Service & Reparation

læs mere