Synstjek

utoriseret AutoMester værksted i Herning. Specialist i Audi, VW & BMW

Book tid nu
 

Audi specialist

LÆs mere
 

Mød familien

 

Læs mere

Gratis synstjek

Lad vores bilmekaniker gennemgå din bil på vores værksted i Herning inden turen i synshallen. Vi er vant til at foretage gennemgang af biler forinden bilsyn og er klar over hvilke ting, som skal bringes i orden forinden. Et tjek inden syn er altid gratis hos Jacksons Garage. Hvis vi finder fejl og mangler, der bør udbedres forinden bilsyn får du selvfølgelig et uforpligtende tilbud på det forinden. Hvis bilen er vurderes klar til syn tilbyder vi uden ekstra omkostninger end det normale synsgebyr at køre denne i synshallen for dig. Det vil sige at hvis du booker tid til gratis synstjek af din bil og der ingen fejl findes på den. Kan du ganske kort tid efter afhente en nysynet bil på vores værksted.

Ofte fejl ved syn

Vi ser ofte samme type fejl på bilerne i forbindelse med syn. Det kan være nedslidte dæk, en revnet frontrude, fejl på bilens bremser eller undervogn. En lille fejl vi ofte ser i forbindelse med syn er en defekt pære i bilens lys & lygter. Fejlen kan være ubetydelig. Men ifølge de fornyede regler fra trafikstyrelsen medfører en defekt pære i bilen et omsyn. Vi vil med gennemgang af bilen inden periodesyn opdage fejlen og derved spare dig omkostningerne til omsyn.

Hvad indeholder et bilsyn?

Når vores auto mekaniker gennemgår bilen inden syn, kontrolleres samme punkter som en synshal vil kigge efter. Vi kontrollerer bla. at ruder & lygter er intakte. Vores mekaniker kontrollerer også bilens bremseevne og generel kontrol af bilens undervogn & dæk.

Gratis Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

fabriksgaranti

Tast ind