Audi værksted i Herning

Jacksons Garage er din Audi specialist  Herning varetager vi alt indenfor service, reparation, opdatering, montering af ekstraudstyr og meget mere.

Vores erfaring indenfor modellerne er stor, hvad end det er Audi Q7, A6, A3 Etron eller en helt fjerde model. Vi holder os ajour med teknologien og nye modeller. Vores Audi-mekaniker på værkstedet står klar til at yde kompetent rådgivning og hjælpe dig godt videre i din Audi

Book tid nu
 

Audi Service

LÆs mere

Frit Audi værksted i Herning

Vi er Midtjyllands frie Audi værksted i Herning og kan derfor tilbyde arbejde med kvalitet tilsvarende de mærkebundne Audi værksteder, samt en yderst konkurrencedygtig pris. Vi har direkte handel med originale reservedele til Audi samt retrofit udstyr. Som en naturlig del af dét at være audi-værksted har vi det rigtige specialværktøj og viden til opgaverne.

Original diagnoseudstyr

Som din Audi specialist benytter vi naturligvis original Audi diagnosetester og kan tilgå de tekniske dokumenter til din Audi. Ved brug af original diagnose udstyr kan vi foretage alle typer kodning på Audi. Ved fejlsøgning er det originale diagnoseudstyr din garanti for et korrekt fejlsøgningsforløb uanset hvilken fejl der måtte være. Udover fejlsøgning kan vi med original Audi tester foretage kodninger af alle bilens systemer. Hvad end det omhandler ekstraudstyr, sikkerhedssystemer eller en opdatering af navigationen.

Originale reservedele

Det er svært at være Audi-værksted uden Audi-reservedele. Vi er leveringsdygtige i alle originale Audi-dele til konkurrencedygtige priser. Med adgang til det originale reservedelskatalog kan vi hurtigt og med sikkerhed finde de rigtige reservedele til din Audi.

Udover originaldele forhandler vi også anerkendte eftermarkedsdele. Der er her tale om reservedele, som ikke er solgt af Audi. Men direkte af producenter F.eks Brembo ATE & Bosch. Nogle af disse producenter er producenter af de originale reservedele. Vi kan på denne måde hjælpe dig til en væsentlige besparelse uden at gå på kompromis med kvalitet.

Læs mere

Autoriseret værksted

Da vi har stor fokus på arbejde udført af høj kvalitet er vi autoriseret AutoMester værksted i Herning. Dette giver dig en række fordele som kunde. Herunder 3 års garanti på reservedele.
Vi har som autoriseret værksted i AutoMester mulighed for at tilbyde dig vejhjælp. Så er din mobilitetsservice sikret

Læs mere

Passion for Audi

Hvad end du kører en i Audi A6 eller Audi A1 så er Jacksons Garage din garanti for et veludført arbejde og en passioneret tilgang til din bil. Vores forkærlighed for det tyske bilmærke skinner igennem og vores kendskab til de enkelte modeller er stor. Vi lægger en ære i at levere reparation og service af højeste kvalitet. Dette afspejles fra du booker din tid til vi udspecificerer det udførte på din faktura. Vi benytter skånemåtter til sæde, vognbund og rat samt skånebetræk alle steder hvor der arbejdes på bilen.

Lånebil

Book Online

Dæk & hjulskift

Book Tid

Værkstedet

Læs MEre

Online booking

Bestil tid

Autoriseret Automester

Da vi som Autoriseret AutoMester er iblandt de frie værksteder. Betyder det også større bevægelsesfrihed indenfor det enkelte bilmærke. Det mærkebundne audi-værksted er fastlåst indenfor de rammer der fra fabrikanten er fastsat. Det kan betyde begrænsninger i forbindelse med eftermontering af udstyr eller priser der langt overstiger hvad udstyret egentligt kan monteres til udenom det originale system. Med andre ord får du som kunde samme kvalitet blot til en bedre pris. Vi løser også opgaver, som indenfor originalregi ikke er muligt på de pågældende bilmodeller. Dette kan vi ved hjælp af andet diagnoseudstyr og en fri tilgang til din bil. Kvaliteten er aldrig et kompromis. Her er det alene et spørgsmål om ”Value for Money”