Automester

Enkelt og lokalt.

Hos Jacksons Garage er vi en del af værkstedskæden AutoMester. Når du vælger os dit lokale værksted får du del i alle fordelene AutoMester tilbyder. Herunder AutoMester fordelsKlub, Kontokort & autohjælp.

Som dit lokale AutoMester værksted i Herning tilbyder vi alt indenfor service, reparation & vedligehold uanset bilmærke og model. Vi er en del af et stort netværk på mere end 400 værksteder og stærke leverandøraftaler, som sikrer os høj fleksibilitet og logistik af reservedele. Dette hjælper os til hurtigt at få din bil tilbage på vejen.

Book tid nu
 

Automester kontokort

LÆs mere
 

Mød familien

 

Læs mere

AutoMester

Vi holder de professionelle kørende. Som AutoMester Erhvervsværksted er vi vant til at håndtere vedligehold og reparation af erhvervsbiler. Vi har en forståelse for at bilen ofte indgår som en aktiv del af driften og derfor hurtigst muligt skal på vejen igen. Vi har igennem AutoMester erhverv samarbejde med BMC Leasing, AL Finans, CARGLASS, mf.

AutoMester KontoKort

Har du brug for at dele regningen op? Vi kan igennem vores arbejde med Resurs Bank tilbyde dig at dele din værkstedsregning op. Med et AutoMester kontoKort har du fuld fleksibilitet også hvis udgiften var uventet.

· Gebyr & rentefri Kredit løbende måned + 30 dage

· Lån op til 60.000kr

· Du kan betale op til 12 måneder rentefrit

· Kortet er gratis at bestille og have

Kontakt os og hør nærmere til AutoMester KontoKort.

Lånebil

Uddannet personale

Værkstedet

fabriksgaranti

3 års Garanti på reservedele.

Når du får serviceret eller repareret bilen hos AutoMester får du altid 3 års garanti på de nye reservedele vi monterer i bilen. Som kunde hos Dit lokale AutoMester værksted i Herning er du

dermed ikke blot sikret 24 måneders garanti ifølge købeloven. Vi smider uden beregning 12 måneders yderligere garanti oveni. Vi mener at god service betaler sig