Audi bremseeftersyn i Herning
fra 1295,-

Book tid nu
 

Audi Service
fra 949,-

 

Læs mere
 

Audi Tandrem & Taktkæde

LÆs mere

Er dine bremser stadig fuldt funktionelle?

Bremsesystemet er et af de primære sikkerhedssystemer i din Audi. Det er selvsagt til fare at køre med et bremsesystem, som ikke er fuldt funktionelt. Dog kan det ikke altid mærkes ved normal kørsel, hvis en eller flere komponenter i bremsesystemet er fejlbehæftet til trods dette kan medføre uhensigtsmæssige bremseegenskaber ved en katastrofeopbremsning Ved et bremseeftersyn på din Audi kontrollerer vi bremsernes funktion. Bremsesystemet adskilles og der foretages inspektion af bremsernes tilstand. Anlægsflader afrenses og bevægelige dele smøres op. Det er din sikkerhed for et funktionelt bremsesystem selv i en nødmanøvre.

Book online og spar 10%

Manglende service af bremsesystemet kan medføre forhøjet slid

Ved et  Audi bremseeftersyn på din Audi adskilles bremserne og der kontrolleres for slid og korrekt funktion af bremsernes bevægelige dele, herunder bremsekaliber & glidere. Det er typisk på disse der forekommer fejl da manglende eftersyn vil medføre at bremsekaliberen hænger i stemplet, eller bremsesystems glidere sætter sig. Dette medfører dels uens slid på bremsebelægningen. Typisk medfører en hængende bremsekaliber eller bremseglider også et uregelmæssigt højt slid på bremseklodserne & bremseskiverne. Et bremse eftersyn forlænger levetiden af bremserne på din Audi.

Hvad er et bremseeftersyn?

Hvad er et bremseeftersyn? Ved et eftersyn af Bremserne på din Audi adskilles bremsesystemet ved hjulene. Derefter kontrolleres, at bremsebelægningen er tilstrækkelig ud fra forskrifterne fra Audi. Er bremseklodser eller bremseskiver slidt vil du få et uforpligtende tilbud på udskiftning af bremserne på din Audi. Herefter kontrolleres funktionen af bremsekaliber & bremseågets glidere, hvorefter der foretages rens og opsmøring af alle de bevægelige dele. Bremsesystemet monteres igen og funktionen af bremseeffekten på din Audi kontrolleres på bremseprøvestand.

Book tid online

Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

fabriksgaranti

Tast ind

Udskiftning af bremser på Audi.

Audi bremser slides

Bremserne på din Audi er en sliddel. Det betyder i praksis at det er forventeligt at bilens bremseklodser & bremseskiver slides og herefter skal udskiftes. Levetiden på bremseklodser & bremseskiver er meget individuelt afhængigt af bilmodel, kørselsbehov, og køre stil. Jo oftere der bremses i bilen, des større slitage. De fleste Audi modeller har indbygget slidindikator hvilken har til opgave at indikere i instrumenteringen når bremsebelægningen nærmer sig minimum.

Vi udfører alt i udskiftning af bremseskiver og bremseklodser på Audi. Vores gennemgående kendskab til modellerne sikrer dig en konkurrencedygtig pris, billigere end de mærkebundne værksteder. Vores kvalitet er kompromisløs og vi vil altid rådgive dig til det rigtige valg af fabrikat. Audi producerer ikke selv bremseklodser og skiver. Ved produktionen af bilen sættes opgaven i udbud og det er ofte fabrikater som ATE & Brembo, der er original leverandør til Audi. Vi har igennem føres leverandører muligheden for at købe ATE & Brembo bremser. Reservedelene er med andre ord identiske til de originale bremser blot billigere.

Sportsbremser til Audi

Som Dansk forhandler af EBC Bremser kan vi ved udskiftning af bremserne på din Audi tilbyde monterings af sportsbremser. EBC Bremser tilbyder en bred pallette af forskellige typer bremseklodser og bremseskiver. Deres systemer spænder fra sportsbremse til gadebrug til keramiske bremsesystemer til brug på bane. Fælles for bremsesystemerne fra EBC er høj kvalitet og en optimeret bremseeffekt. Med EBC bremser til Audi er muligheden for at vælge netop den type bremsebelægning, der passer dine behov. Hvad end det er et ønske om mindre bremsestøv eller et ønske om bedre bremseeffekt.

Diagnose af fejl på Audi bremsesystem.

Symptomer på en defekt ved bilens bremsesystem.

Elektroniske fejl på bilens bremsesystem

Det kan ved fejl på ABS & ESP system være nødvendigt at foretage fejlsøgning eller diagnoseteknik for at lokalisere fejlen. Vores værksted i Herning er udstyret med det nyeste diagnose udstyr herunder original Audi Diagnosetester. Vi er online med Audi i Tyskland og vores personale er uddannet indenfor kompliceret fejlsøgning på biler. Vi kan derfor tilrettelægge et korrekt fejlsøgningsforløb, der med sikkerhed kan stille fejldiagnosen på bilen bremse system.

Læs mere her

Advarselslamper for bremser

For at gøre det lettere for bilisten at opdage fejl på bremsesystemet har Audi valgt at gøre brug af en række advarselslamper. Disse advarselslamper i bilen instrumentering eller speedometer indikerer udover slitage på bilens bremseklodser også fejl på den elektroniske del af bilens bremsesystem. Herunder fejl på ABS & ESP.

Fejlsøgning af elektroniske fejl på bilens bremsesystem.

Det kan ved fejl på ABS & ESP system være nødvendigt at foretage fejlsøgning eller diagnoseteknik for at lokalisere fejlen. Vores værksted i Herning er udstyret med det nyeste diagnose udstyr herunder original Audi Diagnosetester. Vi er online med Audi i Tyskland og vores personale er uddannet indenfor kompliceret fejlsøgning på biler. Vi kan derfor tilrettelægge et korrekt fejlsøgningsforløb, der med sikkerhed kan stille fejldiagnosen på bilen bremse system.

Læs mere her