Forsikringskader – vi hjælper når uheldet er ude

LÆs mere

Har du fået en skade på din bil?

Lad os hjælpe dig godt igennem, imens du er kørende i vores gratis lånebil.

Hvad skal jeg gøre når jeg har fået en skade på min bil?

Hvis bilen ikke længere kan køre efter skaden. Kan du allerede fra skadesstedet bestille transport af bilen til vores skadeværksted i Herning. Det eneste du selv skal gøre herefter, er at anmelde autoskaden til dit forsikringsselskab. Dette kan hos de fleste selskaber i dag gøres online er er ganske enkelt. Kan bilen stadig køre efter skaden ringer du blot og bestiller tid hos os.

Vi tager os herefter af alt, der har med forsikringsskaden at gøre. Alt fra taksering til reparation indtil skaden på din bil er udbedret og den er klar til afhentning hos os. Imens er du godt kørende i en gratis lånebil.

Som skadesværksted har vi erfaring med opbygning af store som små skader. Vi står klar til at hjælpe fra skaden er sket til din bil er repareret og sagen afsluttet. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne og hjælper gerne med at taksere din bil. Det er vigtigt for at både taksering og udbedring af skaden foregår korrekt således, at der ikke er kompromis med kvaliteten og du ikke er ringere stillet efter skaden på din bil. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdsværksteder, hvad end der er tale om pladesmed eller autolak. Når reparationen er udført, gennemgår vi til slut bilen for er sikre os den lever op til standarden for den udførte reparation. Det er din garanti for et godt udført arbejde.

Tag dokumentation på skadesstedet.

Gerne film eller foto, der viser bilers placering, nummerplader, Færdselstavler og skader på begge køretøjer, hvis der er en modpart.

Få kontaktoplysninger på vidner.

Hvis der er vidner på skadestedet er det en fordel at få deres kontaktoplysninger.

Undersøg om bilen kan køre efter uheldet.

Det er vigtigt, forinden man kører i bilen at kontrollere om den kan køre fra uheldsstedet. Se om bilen har lækage af væske efter uheldet. Typisk fra fronten. Hvis der er lækage eller væske som er dryppet af bilen opfordrer vi til ikke at køre fra stedet. Kontrollér om bilen lyser for fejlmeldinger i bilens instrumentering. F.eks Motorlampe, ABS, ESP eller airbag. Hvis lamperne lyser efter uheldet eller er der lækage af væske skal bilen bugseres fra stedet med autotransport.

Bestil Autotransport

hvis nødvendigt. Du kan allerede nu aftale at bilen køres direkte til vores værksted i Herning, hvor vi hurtigt kan få overblik og påbegynde opbygningen af skaden. Det fleste bilister har igennem der kaskoforsikring inkluderet autohjælp. Dette er værd at undersøge. Hvis du ikke har autohjælp igennem din forsikring, har vi samarbejde med billig autotransport. Vi er gerne behjælpelig med at bestille.

Anmeld skaden til din forsikring.

Man kan hos de fleste forsikringsselskaber anmelde skade på bil online. Der skal i anmeldelsen blot indtastes generelle oplysninger samt gengivelse af hvordan skaden skete. Der forventes ingen teknisk forklaring eller vurdering af skades omfanget.

Hent din gratis lånebil.

Vi stiller under reparation af forsikringsskaden gratis lånebil til rådighed. Den afhentes på vores værksted i Herning. Så du er godt kørende indtil vi har udbedret skaden på din bil.

Når din bil er færdig på værkstedet

vil du få et opkald. Vi vil løbende orientere dig om tidshorisonten og du vil derfor aldrig gå i uvished omkring reparationstiden. Du skal ikke betale noget ved afhentningen af din bil. Vi sender regningen for reparationen til dit forsikringsselskab som herefter sender dig en opkrævning på din selvrisiko.