Reparation

Book tid nu
 

Audi specialist

LÆs mere
 

Mød familien

 

Læs mere

Reparationer

Vi udfører på vores værkstedet i Herning en lang række af autoreparationer. Vores entusiasme indenfor biler er vores levebrød. Du kan derfor vide dig sikker på reparationer udført med faglig stolthed og flair for faget. Vi vælger ud fra vores erfaring reservedele, hvor pris og kvalitet harmonerer. Det er din garanti for ikke at betale for meget for din autoreparation uden kompromis med kvaliteten.

Reparation og vedligehold af din bil

Som bilejer er vedligehold og reparation noget, der følger med den glæde og frihed det er at have bil. Der er en række ting man som bilejer selv kan varetage imellem service. Det kan være påfyldning af sprinklervæske, udskiftning af viskerblade eller kontrol af dæktryk. På Autoværkstedet i Herning laver vi udover Service på bilerne og reparationer. Disse forekommer det kan være enten som havari eller fejl vi opdager på falderebet i forbindelse med mekanisk gennemgang ved service eller synstjek. Du er altid velkommen til at komme forbi hvad end det måtte være udskiftning af en pære, påfyldning af sprinklervæske, eller udskiftning af motor. Store som små opgaver går vi til med samme omhyggelighed og omhu for det udførte arbejde.

Gratis Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

fabriksgaranti

Tast ind

Udskiftning af tandrem & vandpumpe

Som del i normalt vedligehold af din bil vil, hvis bilen kører med tandrem naturligt komme tandremsskift. Hvornår tandremmen skal udskiftes, afhænger af mærke og model. Typisk ses et tandrem interval på 150.000km – 210.000km. Interval for tandrem er oftest angivet i bilens servicebog. Hvis ikke er vi gerne behjælpelige med at oplyse tandrem interval på din bil. Hvis tandremmen ikke udskiftes i tide, kan denne springe. Hvilket i de fleste tilfælde medfører motorhavari da motorens stempler og ventiler ved en sprunget tandrem kan ramme hinanden og Som del i normalt vedligehold af din bil vil, hvis bilen kører med tandrem naturligt komme tandremsskift. Hvornår tandremmen skal udskiftes, afhænger af mærke og model. Typisk ses et tandrem interval på 150.000km – 210.000km. Interval for tandrem er oftest angivet i bilens servicebog. Hvis ikke er vi gerne behjælpelige med at oplyse tandrem interval på din bil. Hvis tandremmen ikke udskiftes i tide, kan denne springe. Hvilket i de fleste tilfælde medfører motorhavari da motorens stempler og ventiler ved en sprunget tandrem kan ramme hinanden og

Bremse service & reparation

Din bils bremser er en vital komponent i bilens sikkerhedssystem. Bremserne skal sikre en kontrolleret nedsættelse af hastighed uden a miste vejgreb eller kontrol over bilen. Det vil som en del af normalt vedligehold være nødvendigt at få tilset bremserne med en rens og op smøring. Normalt er også at bremser hyler når klodsen slides, ved rens af bremserne vil bremsesystemet gøres fri for bremsestøv, hvilket er den hyppigste årsag til at bremser hyler. Ved en bremserens adskiller vi bremseklodser fra åg og bremseskiver, hvorefter vi renser for rust og bremsestøv. Herefter smøres systemet de korrekte steder med fedt. Denne type bremseservice er med til at forlænge bremsernes levetid ved at sikre sig, at bilens bremser ikke sætter sig eller hænger i bremsen. Bilens bremser er en sliddel og skal trods bremseservice, udskiftes flere gange i bilens levetid. Primært udskiftes bremseklodser og bremseskiver. Men også bilen bremsekaliber kan fejle. Vi har alt det korrekte udstyr og ekspertise til at udføre bremseservice og udskiftning af bremser på din bil. Vi har gode indkøbsaftaler på bremser af anerkendt kvalitet og kan derfor holde dig godt kørende til en fornuftig pris.

Dæk og hjulskift

På vores autoværksted har vi moderne dækudstyr. Det sikrer dig korrekt og skånsom montering af nye dæk. Vi har gode indkøbsaftaler på dæk og er yderst konkurrencedygtige på prisen hvad end behovet er billige dæk eller et højkvalitetsdæk. Halvdelen af vores arbejde indenfor dæk er korrekt rådgivning. Vi vil ud fra dine behov og årlig kørsel yde dig rådgivning indenfor valg af dæk, sommerdæk & vinterdæk. Med andre ord finder vi det dæk, der matcher dine behov. Der er ingen grund til at købe et for dyrt dæk set op imod behovet. Omvendt kan det dårligt svare sig at købe billigt hvis man har behov for mange kilometer i dækket indenfor relativt få år.

Klar til syn

Vi tilbyder altid vores kunder et gratis synstjek. Her gennemgår vi bilen forinden det normale periodesyn som bilen indkaldes til hvert 2. år (første gang når bilen er 4år gammel). Vi kan her nå at opdage fejl inden bilen køres til syn. Således kan du spare omkostningerne til omsyn. Ved synstjek gennemgår vi alle de samme punkter som i synshallen gennemgås når bilen er til syn. Findes der ved gennemgangen fejl på bilen tilbydes du et udspecificeret tilbud på at gøre bilen klar til syn

Autoglas

Vi foretager alle former for udskiftning og reparation af autoglas, uanset om der er tale om en frontrude, der er revnet eller en siderude er smadret. Vi undersøger altid om der er glasskade forsikring på bilen. Så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vores frontruder er af høj kvalitet, der til fulde matcher kvaliteten af en original rude.

BMW N47 kædeskift – Fra 11.000,-

Det er alment kendt at der er problemer knastkæderne i BMW N47 motoren, der ligger i bla. BMW 320D & BMW 520D. Vi har specialiseret os i at udføre denne reparation med præcision og vores erfaring gør os i stand til hurtigt at få bilen på vejen igen. Denne tidsbesparelse gives direkte videre til dig som kunde og vi kan derfor lave udskiftning af knastkæde på BMW billigt. Vores priser starter fra 11.000,- inkl moms, arbejdsløn og reservedele. Prisen kan variere afhængigt af gearkassetype, karosseritype mv. Vi regner gerne et fast og uforpligtende tilbud til dig.

Problematikken med knastkæde i BMW med N47 motoren skyldes at kæden er for svag. Den bliver med tiden slidt i kædeled. Typisk kan fejlen forekomme allerede ved 150.000km. Når der på N47 motoren er slidte kædeled er det advarselstegnet. Handles der ikke på det og kører man fortsat med det, vil der være overhængende chance for at kæden springer med komplet motorhavari som følge. ved 150.000km eller når knastkæden rasler, er det vores anbefaling at få foretaget reparationen. Symptomer på knastkæde problem er raslende lys når motoren startes. Typisk ledsaget at samme raslende lys når motorens omdrejninger er faldende. har du en raslende lyd fra din BMW er du meget velkommen til at komme forbi vores værksted i Herning. Vi kan hurtigt konkludere om der er tale om en slidt knastkæde som står til udskiftning.

Et stærkt netværk

Vi udfører alle opgaver indenfor autobranchen. Hvad end behovet er service, reparation, forsikringsskade, eller noget helt fjerde. Dette i en erkendelse af, at man ikke kan være specialist indenfor alt. Vi har derfor et bredt netværk af, hvad vi mener er branchens bedste samarbejdspartnere, hvad end der er tale om pladeværksted, autolak eller saddelmager.

Specialarbejde

Vi har samlet en række eksempler på reparationer vi har særligt stor erfaring med og derfor er yderst konkurrencedygtige i