OM OS

Book tid nu
 

Audi specialist

LÆs mere
 

Mød familien

 

Læs mere

Passion for motor og respekt for det gode håndværk

Hos Jacksons Garage lægger vi ikke skjul på vores passion indenfor motor & mekanik. Interessen strækker sig udover arbejdet og er for os en livsstil. Vi arbejder ikke som mekanikere. Vi er mekanikere. Med respekt for det gode håndværk i hver enkel reparation og en faglig stolthed over det udførte står vi klar til at yde dig en kundeservice fra øverste hylde uanset om behovet er service, Reparation, bilpleje eller ekstraudstyr.

Historien bag Jacksons Garage ApS

De 2 brødre Jackie & Juan Pedersen slog i 2020 porten op til et nyopstartet mindre værksted i Herning. Brødrene har erfaring indenfor Autobranchen, hvor Juan Pedersen har haft certificeret Detaling-center imens Jackie Pedersen har været ansat som værkstedchef på andet værksted.

Allerede året efter måtte det midtjyske værksted Jacksons Garage flytte i større lokaler. Teamet bag tæller nu 5 ansatte. I foråret 2022 udvidede værkstedet med en nye Detaling afdeling. Dermed tilbydes der nu alt inden indenfor service, reparation, chiptuning & bilpleje.

Visionen for Jacksons Garage ApS

Udover at skabe et behageligt miljø for kunder såvel som ansatte er visionen klar. Samvittighedsfuld kundebetjening og godt håndværk er fundamentet på autoværkstedet i Midtjylland. Autobranchen er i konstant udvikling, efteruddannelse og løbende investering i nyt udstyr er nødvendigt for at varetage korrekt service og reparation. Der investeres derfor løbende i altid, at være ajour med den sidste nye teknologi indenfor autobranchen.

Gratis Lånebil

Tast ind

Uddannet personale

Tast ind

Værkstedet

Tast ind

fabriksgaranti

Tast ind