Jackie “Jackson” Pedersen
& Melanie Lundbek

Jackie er som Garage Manager ansvarlig for at du altid føler dig godt behandlet hos Jacksons Garage og har det overordnede overblik. Trods opgaverne med at sikre priser og tider overholdes er han også at finde på gulvet, hvor hans uddannelse som autoteknolog kommer kunderne til gode i opgaverne med elektronisk udmåling, fejlsøgning og diagnoseteknik.

Melanie er som kone til Jackie en del fundamentet i Jacksons Garage. Foruden den hjemlige opbakning og forståelse når arbejdet kalder er hun ansvarlig for bilplejeafdelingen. Hvor hun med omhyggelighed og hård selvkritik tilbyder alt indenfor bilpleje herunder polering & coating.

BMW mekaniker

Jeppe er uanfægteligt firmaets mand. Udover at være en dygtig mekaniker, har han en varme personlighed, der byder unge som gamle velkomne i det øjeblik der trædes ind af døren. Hans erfaring indenfor autobranchen gør ham kompetent til at yde en god rådgivning såvel som udføre komplekse reparationsopgaver.

Mekaniker, Svend

Jeppe Brogaard

Ungt mekaniker team på Værksted

Juan er lillebror til Jackie. Men har ikke fået sin læreplads alene på familie relationerne. Her er tale om en ung mand med en patentlighed omkring sit arbejde, der hører sjældenhederne til. Han gør måske ikke det store væsen af sig, men tag ikke fejl. Hans tekniske flair og omhyggelighed i enhver opgave taler for sig selv.

Mekaniker, Lærling

Juan Pedersen

Mekaniker lærling - Herning

Markus er en helt igennem ”Good Guy”. Han er en utroligt behagelig ung mand, der er betænkelig hvilket skinner igennem både socialt og i hans arbejde. Der er tænkt over tingene når Markus skruer. Det ses tydeligt i det udførte arbejde.

Mekaniker, Lærling

Markus Christensen