Bilpleje pakker

Book tid nu
 

Audi specialist

LÆs mere
 

Mød familien

 

Læs mere

Bronze, Sølv, Guld

Søger du en professionel rengøring af bilen i Midtjylland? Vi har med vores bilpleje pakker gjort det let og overskueligt at vælge den løsning, der matcher dine ønsker og behov. Uanset hvilken bilplejepakke du vælger, vil resultatet være en professionel vask & rengøring af din bil i vores lokaler i Herning.

Bilpleje pakker

Bronze

 

Vores bronzepakke er til dig, der søger en billig og professionel rengøring af bilen inde og ude. Bilen vaskes udvendigt og dørfalse tørres let over. Indvendig vinyl påføres vinylpleje og kabinen får en let støvsugning. Pakken er tiltænkt dig, der vil have en hurtig og professionel rengøring af bilen.

499,- 

Book tid

Sølv

 

Skal der mere end blot en hurtig rengøring af bilen til er vores sølvpakke svaret. Her får du en mere gennemgående klargøring af bilen med grundig støvsugning, pudsning af ruder inde og ude, Vask af dørfalse og en voksbehandling af lakken. Pakken indeholder ligesom bronzepakken udvendig vask af bilen. Her får du en billig og professionel klargøring af din bil.

899,-

Book tid

Guldpakke

 

Skal bilen have den store klargøring? Guldpakken er en komplet klargøring af din bil. Her får du både udvendig vask af lak og false, Voksbehandling af lakken, pudsning af bilens ruder, grundig støvsugning, rens af kabine, indvendig aftørring og vinylpleje. Når du booker vores guldpakke bilpleje stiller vi gratis lånebil til rådighed imens vores din bil får en professionel klargøring.

1299,-

Book Tid

Bronze

Tast ind

Sølv

Tast ind

Guld

Tast ind

quickshine 

Tast ind

Professionel bilpleje

Jacksons Garage i Herning, Midtjylland tilbyder alt indenfor bilpleje. Vores lokaler er udstyret med det korrekte lys til opgaven og danner rammerne for et professionelt resultat når din bil er klargjort. Vores personale er passionerede og erfarende. Dét sammenholdt med kompromisløst valg af klargøringsprodukter sikrer dig en professionel klargøring af din bil.

Billigst og Bedst

Det er vigtigt for os inden arbejdet påbegyndes at afstemme pris og forventningerne. Bilpleje og klargøring er én af de brancher hvor pris og kvalitet i særdeleshed hænger sammen. Vores bilpleje pakker er den billige løsning indenfor rengøring og klargøring af biler. Vores klargøringspersonale står naturligvis klar til at rådgive dig ud fra den aktuelle stand på din bil samt dine ønsker og behov. Ønsker du at fjerne ridser i lakken eller få højere glans i bilens lak er vores Quickshine polering eller dybdegående polering det rigtige valg. Ønsker du også forlænget beskyttelse af lakken kan Keramisk Coating med op til 5 års holdbarhed være valget, der passer dine behov. Uanset standen på din bil er vores bilplejepakker et godt udgangspunkt. Der er heri mulighed for en række tilvalgsydelser, som er med til at sikre et resultat, der imødekommer dine forventninger.

Læs mere

Tilvalgsydelser

Trænger din bil mere end blot en klargøring har du rig mulighed for at vælge en eller flere af vores tilvalgsydelser til den ønskede pakke. Vi vil ved ankomst med bilen gennemgå standen og komme med vores anbefaler til tilvalg for at imødekomme dine ønsker. Det kan være rens af pletter på bilens sæder, fjernelse af hundehår i måtterne, desinficering af aircondition, rens og pleje af læderkabine eller en grundig fælgrens med forsegling. Du finder alle vores tillægsydelser og priser

Priser