Få bilen repareret nu – Betal senere

Del din regning op over 6 mdr. kvit & frit

Vi forstår at nogle reparationer der opstår på din bil kan være dyrere end forventet. Derfor har vi i samarbejde med Resurs Bank lavet en fordelagtig mulighed for at dele regningen op. Der skal laves betalingsaftale på op til 48 mdr. Du skal derfor intet betale ved afhentning af bilen efter udført reparation. Hvad end du har brug for et lån til værkstedsregningen eller at udskyde den til næste måned, så kan vi hjælpe. Læs med om dine muligheder nedenfor.

30 dages kredit for 0,-

Udover at vi tilbyder omkostningsfri afbetaling af din værksteds regning over 6mdr. kan du uden det koster dig en krone udskyde den samlede regning 30 dage. Det betyder for dig, at du ved reparation midt i måneden gratis kan udskyde betalingen til der er kommet løn. Det eneste du skal gøre er at ringe til os og bestille et gratis værkstedskort.

6 måneders afdrag uden det koster ekstra.

Som en ekstra service til dig giver vi muligheden for at dele din værkstedsregning over 6 måneder gratis. Omkostningerne det koster over 6 måneder dækker vi dig simpelthen ind for med rabat på din reparation.

6 måneders afdrag uden det koster ekstra

Som en ekstra service til dig giver vi muligheden for at dele din værkstedsregning over 6 måneder gratis. Omkostningerne det koster over 6 måneder dækker vi dig simpelthen ind for med rabat på din reparation.

Få luft i økonomien med et Værkstedskort

Med et værkstedskort har du altid økonomisk fleksibilitet i forhold til vedligehold og reparation af din bil. Kortet er gratis at bestille og fungerer i praksis som en kassekredit til køb på vores værksted. Ved brug af kortet vælges den ønskede løbetid på din kredit og du kan altid betale hele beløbet ud når du måtte ønske det. Fordi vi har indgået samarbejde om lån til reparation af bil kan vi tilbyde fordelagtige kreditløsninger. Det betyder du på dit værksteds lån har lavere renter og gebyrer end på et typisk forbrugslån.

Hvor bestiller jeg et værkstedskort?

Vi står klar til at hjælpe dig med bestilling af værkstedskort. Alt du behøver at gøre er at ringe til os eller komme forbi værkstedet i Herning. Så hjælper vi dig godt igennem processen og kort tid efter modtager du dit værkstedskort.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85.