Service – Kend altid prisen.

Service fra 79,- pr. måned.

For at gøre det hele endnu lettere tilbyder vi serviceaftaler på både Service jf. forskrifterne og Jackson’s Basic Service. Det betyder i praksis, at der hver måned trækkes en mindre beløb på din konto så du ved serviceeftersyn slipper for at betale et større beløb på én gang.

Biler med fabriksgaranti

For biler under fabriksgarantien anbefaler vi: Service jf. forskrifterne. Ved denne type service følges uden afvigelser producentens anvisninger for service ved den aktuelle kilometerstand og kontrollerer altid bilen for åbne kampagner fra importøren. Du er således sikret et service på fuld højde med service ved autoriseret værksted. Det er din sikkerhed for, at din bil bevarer fabriksgarantien ved service hos Jackson’s Garage. Vi afslutter altid med stempel i bilens originale servicebog uanset om den er digital eller ej.

Biler uden fabriksgaranti

For biler uden fabriksgaranti anbefaler vi: Basic Service til 949,- Det sikrer dig som kunde den bedste pris på serviceeftersyn af din bil ved hvert service. Vores Basic Service inkluderer grundig gennemgang af din bil, udskiftning af olie (inkl. 4L olie & filter). Vi vil ved hvert service kigge på den enkelte bils servicebehov og ud fra tidligere udført arbejde anbefale og give pris på udskiftning af luftfilter, kabinefilter og brændstoffilter hvis nødvendigt. Forretningen bygger på klare aftaler og du vil aldrig i forbindelse med service opleve udskiftning af reservedele som du ikke har godkendt forinden. Du kender derfor altid inde udgifter op forhånd.

Lokalt service værksted

På vores autoværksted i Herning foretager vi service af alle bilmærker. Vi har bla. erfaring med Audi, VW, BMW, Mercedes, Jaguar & Range Rover. Uanset bilmærke sikrer vi dig et service af høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi kan tilgå fabrikantens forskrifter og kan derfor tilpasse hvert eneste service til den pågældende bilmodel.

General information

Et serviceeftersyn er en normal del af bilens vedligehold, som oftest udføres hver eller hvert 2. år afhængigt af bilmærke og model. Der foretages ved service olieskift samt oliefilter. Vi benytter os udelukkende af kvalitetsolie med specifikation, der matcher fabrikantens krav. Udover olieskift kontrolleres bilens generelle stand. Herunder dæk, bremser, undervogn, styretøj. Men også motorrum, særligt kontrolleres for lækager, og slid på multirem. Vi kontrollerer hvornår eventuelt tandremsskift skal foretages og kontrollerer bilens karosseri. Ud fra dette kan vi yde den bedste rådgivning hvad end behovet måtte være rustbeskyttelse i tide eller udskiftning af bremser. Vi

udfører aldrig andet end det forinden aftalte. Opdager vi undervejs vedligehold som bør foretages ringer vi altid forinden og drøfter sagen.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85.