Open Garage – Fællesskab og gode relationer.

Fællesskab og gode relationer.

Udover at være autoværksted i Herning står Jackson’s Garage bag lokale arrangementer. Formålet med disse arrangementer og infoaftener er at skabe et fællesskab og gode relationer. Særligt afholdes arrangementer for unge i Herning. Hvor Open Garage danner rammerne for et sundt fællesskab samlet om interessen for motor og mekanik. Alle ungdomsarrangementer er alkoholfri. Håbet er en gang i måneden at danne rammer for et samlingssted for unge i Herning.

Scooter & knallert aften

Open Garage – Scooter & knallert aften er et gratis tilbud til byens unge med benzin i blodet. Vi vil gerne lægge gode og trygge rammer til, at passionen for motor & mekanik kan dyrkes. Èn aften i måneden omdanner vi autoværkstedet til ”gør det selv” knallert værksted. Vi stiller lokaler og værktøj til rådighed, samt lidt at drikke. Hele aftenen igennem vil der på værkstedet være personale, som står klar til at hjælpe de unge. Så hvad end du ønsker at medbringe scooter og knallert for at foretage reparation eller du blot ønsker duften af værksted og nye kammerater med samme interesse. Så deltag endelig i Open Garage – Scooter & knallert aften.

Aftenen er tiltænkt unge fra 15 – 18 år, både drenge og piger er velkomne.

Arrangementet er gratis – Tilmelding via Facebook.

Dato for næste arrangement oprettes som begivenhed på vores Facebook: Jackson’s Garage (indsæt direkte link til facebookside, hvis muligt)

Reglerne for deltagelse er simple:

  • Aftenen er alkoholfri.
  • Alt kørsel foregår med hjelm.
  • Der køres pænt og ansvarligt til & fra værkstedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen eller ring til os på 20 70 72 85.